loader image

رستوران ۴ فصل​

این مجموعه تفریحی بر فراز تپه‌های سبز پیمود در ژرفای جنگل‌های انبوه آب‌پری واقع شده و دره زیرین منطقه را از فراز می‌نگرد. طراحی معماری مجموعه رستوران چهار فصل پیمود چه در شکل و چه در طرح سازه و سقف تا شده آن، از منظر فوق‌العاده‌ی کوه‌های اطراف الهام گرفته است. سایت رستوران بر بخشی نسبتا مسطح از یک یال پر شیب انتخاب شده که در طول تپه‌های پیمود دو محدوده‌ی ویلایی را به هم متصل می‌کند: یکی در نزدیکی عمق دره و جاده‌ی آن و دیگری بر فراز تپه‌ی مشرف به پیمود. دیدهای فوق‌العاده و اتمسفر آرام این نقطه از پیمود آن را به عنوان گزینه‌ای عالی برای تسهیلات عمومی مربوط به شهرک‌های ویلایی پایین و بالای پیمود مطرح کرد. تسهیلات پیشنهادی شامل یک استخر، و یک رستوران چهار فصل بود. رستوران از فضای داخلی ۳ بلوک صلب بتنی که در سه وجه بدنه شیشه‌ای و شفاف دارند و از وجه دیگر در شیب مدفون هستند، و نیز از ۴ تراس نیمه باز متصل به هم که بر روی این بلوک‌ها شکل گرفته اند تشکیل شده است. سقف‌های تا شده بر روی این تراس‌ها افراشته و آن‌ها را به فضاهایی نیمه باز تبدیل کرده‌اند و از بارش در امان می‌دارند. تراس‌های مرتفع نه تنها دید پانوراما از منظر پیرامون به دست می‌دهد، بلکه تهویه‌ای طبیعی در زیر سقف‌ها دارند که از تجمع رطوبت در فصل گرم و شبنم سرد در زمستان جلوگیری می‌کند.

مکان: ایران – مازندران
موقعیت: در حال ساخت
خدمات: طراحی معماری، طراحی داخلی
کاربری: تجاری
مقیاس: بزرگ
کارفرما: بخش خصوصی